Recensioner

9,0
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
9,1
Bekvämlighet
8,7
Boendets läge
9,0
Faciliteter
8,9
Personal
9,3
Prisvärt
8,8

Recensioner

    cecilia
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    17 april 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Kjell-Arne
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    5 april 2018
    Tyvärr är det inte rökförbud på restauranger i Skopje . Folk röker nåt så förbannat mycket . Inte så trevligt att äta och vistas i den miljön.
    Trevlig och hjälpsam personal speciellt killen vid frukosten. Fint spa och närhet till det mesta . Blev uppgraderade för vi hade bott där förut . Rekommenderas .
    David
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    19 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    André Kempe
    se

    Recensionsbetyg

    9,2
    21 februari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Annika
    se

    Recensionsbetyg

    9,2
    15 februari 2018
    Att det sprang lösa hundar precis utanför.
    Trevlig personal, bra läge, jätte bra service. Sköna sängar.
    Riste
    se

    Recensionsbetyg

    8,3
    14 februari 2018
    Allt
    eva
    se

    Recensionsbetyg

    10
    7 februari 2018

    Det blir fler gånger

    Underbart! Mycket trevlig personal !
    Linda Bengtsson
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    31 januari 2018

    Mer 4 stjärnor i hotell klass

    Kall frukostbuffé och lite små missar i rummet tex inte fyllt på med tee eller duschgrejer. Bastun funkade inte i spa delen
    Oftast mycket trevlig personal. Tog hand om sina gäster och gav bra service dock inte alla. Bra läge. Bra tillgång till spa riktigt bra massage
    Seferim
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    18 januari 2018

    Perfekt läge för oss, nära till allt de vi behövde!

    Arne
    se

    Recensionsbetyg

    10
    8 januari 2018
    I Priset ingår SPA i alla rum detta framgår inte vid bokningen.
    Jättefin frukost o trevlig personal
    Ulf Karlsson
    se

    Recensionsbetyg

    8,3
    27 november 2017
    Billigt och bra service, nära till det mesta ockey spa.
    Rebecka
    se

    Recensionsbetyg

    10
    23 november 2017
    Fint spa! Sköna sängar, nära centrum
    Ibrahim
    se

    Recensionsbetyg

    10
    23 november 2017
    Allt var perfekt
    Malena
    se

    Recensionsbetyg

    10
    21 november 2017

    Vi är väldigt nöjda

    Mycket trevligt . Väldigt bra spa-avdelning, vi tog även massage som var utomordentligt bra . Lagom avstånd till det vi ville besöka
    Gabriel
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    18 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Gunni Staveborg
    se

    Recensionsbetyg

    10
    17 november 2017

    Välgörande återhämtning

    Allt var bra!
    Sköna sängar och bra spa. Välgörande massage! Läget är fint.
    Gunni
    se

    Recensionsbetyg

    10
    16 november 2017

    Avkopplande,mycket bra mat till otroligt låga priser.

    Minaretutropen 05:45 är något man inte är van vid,men somnade om när det slutade efter ca en kvart.
    Lugn atmosfär som genomsyrar hela spahotellet.
    Tomislav
    se

    Recensionsbetyg

    7,1
    14 november 2017

    Det var trevligt

    Kalt vatten i polen och mycket halt golv
    Stora o bäkväma rom
    se

    Recensionsbetyg

    10
    8 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Johnny
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    6 november 2017
    Sakna kuddar-menu, rökning är normalt på restaurang
    Skön spa, trevlig personal, bra läge!
Laddar recensioner